Trobada Familias en Ruta: la crònica

FlyerTrobadaFR

19:30h de dissabte 29 de març. Ha arribat el moment, ja tenim el micro a la mà i la presentació a la pantalla. Tantes coses a dir, un públic atent… i comença l’espectacle, un espectacle difús, caòtic com la nostra vida… en Pau i l’Àsia es turnen per robar-nos el micròfon i ser els protagonistes de la tarda. En un intent infructuós, en Jaume i jo aconseguim explicar un tros del viatge, que no és res del que estava en el guió. Arriba un punt que ja no sabem ni què estem dient. El públic es cansa i se’n va o bé es parteix de riure. La xerrada estava essent retransmesa pel Facebook Live, no m’ho puc imaginar…  “hem vist taurons balena” , “m’ho he passat molt bé al viatge”,  “hem anat en avió”, “torna’m el micro Pau/Àsia”… Acabem a tranques i barranques amb la sensació de novatos inexperts que ja no sen’s treurà mai més…

(Jo) – Max, la xerrada del Facebook no la puc visualitzar

(Max) -És que, veuràs, (cara de pòcker) a nivell tècnic ha quedat molt malament, no se sentia bé, us movíeu molt i he preferit treure-la. A nivell humà súper bé, si us ho treballeu una mica la podríeu fer a més llocs.

Traduït vol dir: ens ho hem passat molt bé, però sou poc professionals. I de fet té tota la raó, de professionals no en tenim res!

Hauríem parlat sobre com ens les vam arreglar per viatjar amb equipatge de mà, sobre com són les escoles al sud-est asiàtic, sobre com és viatjar en furgo 4 persones, sobre com ha estat la tornada, sobre expectatives i realitats. I, de fet, aquest és el punt, les nostres expectatives de la xerrada no han tingut res a veure amb la realitat, però de tot s’aprén. Hem aprés un munt d’aquestes adversitats, però encara hem aprés més de les famílies viatgeres que es reunien aquests dies per compartir experiències i idees.

La Trobada de Familias en Ruta es va fer, com cada any, al càmping Vinyols de Camp, a prop de Cambrils. És un Eco Càmping amb animals de granja, hortet, piscina… ha estat bonic veure que la nostra aventura interessa a famílies que, com nosaltres, tenen ganes de viure una experiència viatgera amb els seus fills.

Hem aprés moltíssim de l’Ana i en Martín: www.road4world.com Molt vinculats a l’emprendiment social i als viatges.

De les famílies Nosaltres 4 viatgem i Viatge en família

També dels Makuteros, els més pro de la trobada, amb un historial d’emprenedoria viatgera que fa por!!

I si accediu a la web o al compte de Facebook de Familias en Ruta, també podreu veure d’altres famílies amb uns projectes al.lucinants.

trobadaFR
Aprenent dels mestres: @familiasenruta, @nosaltres4viatgem, @4cuatroporelmundo, @road4world i @makuteros_travel

El resultat, per a nosaltres, ha estat unes ganes boges de tornar a marxar. I ja estem maquinant la manera de fer-ho encara que ara no tinguem ni un duro. S’accepten idees!!

workshopFR
Workshop amb road4world, de company, en Julián de cuatroporelmundo: és hora de materialitzar somnis!!

Volem agrair en Max que hagi comptat amb nosaltres en aquesta edició!

També hi ha una versió lúdica i infantil de la trobada, us la deixem en imatges, perquè veieu com s’ho van passar els trapelles de casa…

PAu_espasaasia_pau_cavalls

pintacarespintantfamilia

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s