Famílies viatgeres

Tens el somni, el desig, i gràcies a les noves tecnologies te n’adones que no estàs sol. Hi ha tantes famílies que fan el que nosaltres somiem… aquí un petit tastet del que ens ha inspirat a la xarxa:

Familias en ruta

max-susagna-550x366

Conéixer en Max i la Susagna en persona fa dos anys, a la trobada de famílies viatgeres, va ser tota una experiència que ens va reafirmar més encara la idea de fer el viatge. Per això ocupen la primera posició de la nostra llista. A més, el seu blog ha trascendit a un espai on es tracta la criança, els viatges i les activitats en família.

Rodando Ando

images-1

Aquesta família argentina serveix d’inspiració a tothom que vulgui viatjar amb nens. Porten una autocaravana-autobús ecològica i s’autofinancien amb espònsors i publicitat. És un projecte colossal, els nens han crescut a la carretera, creuant mars i muntanyes, ara que ja són adolescents s’encarreguen ells mateixos de part del projecte. És la demostració de què els somnis es poden fer realitat.

Makuteros family run

images-2

Són la família viatgera més mediàtica d’Espanya, van començar a fer vídeos i a penjar-los al you-tube i ara s’han fet famosos gràcies a una mini-sèrie de la 2 “Mi familia en la mochila”. Al blog tenen informació pràctica molt interessant, i els vídeos de you-tube són ideals per fer-te una idea del lloc on vols anar.

La Família Zapp

images-3

Un clàssic de famílies viatgeres, no el puc deixar d’anomenar! els Zapp fa 14 anys que viatgen pel món. Van començar des de Buenos Aires amb la intenció d’arribar a Alaska (d’aquí el nom de la seva web) i pel camí van tenir el seu primer fill. Des de llavors, han tingut 4 fills i s’han recorregut tot el món amb un cotxe de l’any 1928 (!). Viure per veure!

La volta al món en família

baixa

 

Aquesta família catalana ha estat un any voltant pel món amb els seus fills. Tenen uns vídeos xulos i uns posts molt interessants. A més, ens agrada perquè també han anat visitant escoles pel món, que és una de les coses que volem fer nosaltres. També el posem perquè és un blog en català, que n’hi ha molt pocs.

Anuncis